Livrare si retur

S.C. Lush Beauty S.R.L.  își rezerva dreptul sa valideze  comenzile prin contactarea telefonică sau email.

LIVRARE

Termenul de livrare al produselor cumpărate de la societatea noastră, in mod normal se încadrează între 2 – 3 zile lucrătoare, (exceptand perioadele de Black Friday sau sarbatori legale) din momentul înregistrării comenzii pe http://www.lushbeauty.ro.

Livrarea se face prin  DPD.

 TRANSPORT GRATUIT PENTRU COMENZI DE MINIM 200 LEI  PE TOT TERITORIUL ROMANIEI.

Prețul de livrare oriunde în țară este de 19 Lei.

 

&TRANSPORT GRATUIT PE TERITORIUL U.E. LA COMENZI DE MINIM 600 LEI, LA COMENZI  MAI MICI DE 600 LEI  PREȚUL DE LIVRARE ORIUNDE IN U.E. ESTE DE 70 LEI. TOATE COMENZILE ÎN U.E. SUNT LIVRATE PRIN POSTA ROMANA. TERMENUL DE LIVRARE POATE VARIA ÎNTRE 5 ȘI 15 ZILE LUCRĂTOARE ÎN FUNCȚIE DE ȚARA DIN CARE SUNTEȚI. 

Pentru comenzile ramburs care nu sunt ridicate, ne rezervăm dreptul  solicităm plata în avans pentru următoarea comandă  efectuată!

 

RETURNĂRI / SCHIMBURI

LushBeauty.ro respecta prevederile Ordonantei de urgenta nr 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor la distanta, ce confera cumparatorului dreptul ca in termen de 14 zile de la primirea tuturor produselor cumparate, sa le returneze, fără penalități si fără invocarea vreunui motiv. Conform prevederilor acestei ordonanțe, produsele pot fi returnate numai dacă sunt in aceeași stare în care au fost livrate, inclusiv ambalajul.

 Nu se accepta pentru returnare produse care prezinta forme de consum sau uzura, cu ambalajul desfăcut sau desigilat, care prezinta modificari fizice, lovituri,  zgarieturi,etc. Dacă te gandesti sa returnezi un produs, te rugăm iei aceasta decizie înainte de a-l deschide/desigila/utiliza. Dreptul de a face retur, prevăzut la articolul 9 din Ordonanța de Urgență nr. 34 din 2014, există pentru a-ti permite sa examinezi produsul așa cum ai face-o intr-un magazin, nu pentru a-ti oferi 14 zile de utilizare gratuită.

.
Expeditiile retur care prezinta ramburs nu sunt acceptate, iar in acest caz coletul se va întoarce înapoi (la client). In acest caz clientul va suporta costul transportului dus-întors.

Plata transportului aferent produsului returnat ii revine clientului!

Pentru returul produsului, clientul trebuie sa trimita de pe adresa de email cu care s-a înregistrat pe acest site un email către adresa contact@lushbeauty.ro ce trebuie sa conțină cererea de retur cu datele de identificare ale clientului, datele de identificare ale comenzii, contul bancar al clientului in care se dorește returnarea banilor și sucursala la care este deschis contul.

Cererea de retur va fi procesata  in termen de 10 zile lucrătoare iar banii vor fi returnați in termen de 14 zile calendaristice de la returnarea produsului.